probeer geGIS on-line download geGIS

DFC OSS Support.

Heeft u een technische vraag over uw project waarop u niet onmiddellijk een antwoord weet?
Of zoekt u naar een specifieke oplossing binnen onze Open Source projecten?

Dan kan u voor alle projecten via onze issue tracker alle vragen, opmerkingen en bugs opvolgen per project.

Tot onze Open Source projecten heeft iedereen toegang, als geregistreerde gebruiker kan u ook de issues van uw eigen project opvolgen, nieuwe issues aanmaken en opmerkingen toevoegen.

Een korte beschrijving vindt u op volgende pagina.

U kan natuurlijk ook steeds terecht op onze helpdesk:

DFC Software Engineering
Brugsesteenweg 587
9030 Gent
Telefoon: 09 236 61 96
Fax: 09 236 54 12
E-mail: support@dfc.be